CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Postcyclustherapie (PCT)
Clomiphene Citrate, 50mg/tab (60 tabs), Sterling Knight Pharmaceuticals

Clomiphene Citrate

50mg/tab (60 tabs)
Sterling Knight Pharmaceuticals
|
38.00 €

Hoeveelheid :   

clomifeencitraat

Na een kuur met anabole steroïden stellen velen zichzelf de vraag, hoe of waarmee de respectievelijke steroïden moeten worden stopgezet. Afhankelijk van de intensiteit van de kuur gaan sommigen helemaal niet op pad, of nemen ze hun toevlucht tot voedingssupplementen zoals testosteronboosters en zinkcombinaties. In de regel wordt de kuur echter ook vaak met stopgezette medicatie. Clomiphene is hiervoor een populaire remedie. Alles wat u hierover moet weten, is hier:

algemene informatie over clomifeencitraat

Clomiphene is een synthetisch oestrogeen. In de geneeskunde worden vrouwen voorgeschreven om kinderen te krijgen, omdat het de ovulatie ondersteunt vanwege het oestrogeenverlagende of blokkerende effect.

effecten van clomifeencitraat

Clomifeen kan dus de binding van receptoren en oestrogeen blokkeren, waardoor oestrogeenafgifte wordt voorkomen. Bovendien wordt de lichamelijke testosteronvorming versneld door de daardoor uitgezonden boodschappers. Dit effect is vooral interessant voor atleten en sporters die na een anabole steroïdenkuur de zelfproductie van testosteron naar een eerste niveau willen terugbrengen.

toepassingsregels en dosering van clomifeencitraat

Het begin van de inname moet worden aangepast voor een optimaal effect, precies op de eerder gebruikte steroïden. Dit hangt af van de halfwaardetijd van de betreffende stof.

Er is een vuistregel: voor orale en injecteerbare anabole steroïden met een halfwaardetijd van één dag wordt de inname van clomifeen onmiddellijk de volgende dag gestart, op voorwaarde dat deze niet wordt gecombineerd met anabole steroïden met andere halfwaardetijden. Bij de meestal injecteerbare anabole steroïden die een depotkarakter hebben, zoals testosteron enanthate, wordt de volgende dag na het einde van de halfwaardetijd gestart, zoals in het geval van testosteron enanthate na 10-12 dagen.

Als u clomifeen zoals hierboven vermeld wilt gebruiken als oestrogeenreceptorblokker en tegelijkertijd als testosteronbooster, zoals meestal het geval is na een steroïdebehandeling, wordt een dagelijkse dosis van 50-100 mg aanbevolen. Een ander effectief schema is een frontload van 200-300 mg verdeeld over 2-3 doses per dag, die gewoonlijk vanaf de tweede dag wordt voortgezet met 50-100 mg. Het is belangrijk op te merken dat clomifeen geen aromataseremmer is, maar dat kunstmatig oestrogeen de afgifte van vrij oestrogeen aan de receptoren verhindert, wat kan leiden tot gynaecomastie na of tijdens een genezing, als men bijvoorbeeld niet stopt. Het testosteronverhogende effect was beperkt tot de fysiologische bovengrens.

bijwerkingen van clomifeencitraat

De bijwerkingen van clomifeen komen meestal tot uiting in huidallergische reacties, opvliegers, nervositeit, slapeloosheid, depressie, vermoeidheid en gezichtsstoornissen. Misselijkheid en braken zijn ook gemeld. Al deze bijwerkingen zijn echter meestal omkeerbaar.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!