CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden
CJC-1295 with DAC, 2mg (1 vial), Alley

CJC-1295 with DAC

2mg (1 vial)
Alley
|
39.00 €

Hoeveelheid :   

cjc-1295 met dac

CJC 1295 is een van de meest populaire peptiden naast de bekende GHRP 2 en GHRP 6. Het wordt vooral gebruikt in de stapel vanwege zijn potentie en versterkende eigenschappen van andere peptiden. U kunt hier meer informatie vinden over CJC 1295:

algemene informatie over cjc 1295

CJC-1295 is een injecteerbaar peptide dat wordt gebruikt om de productie van groeihormoon te verhogen. Dit peptide is een groeihormoon-vrijmakend hormoon, ook wel GHRH genoemd. Dit betekent dat het op dezelfde manier werkt als GHRH en een GHRH kan worden genoemd.

Het is belangrijk om CJC 1295 niet te verwarren met CJC 1295 zonder DAC. Dit laatste is niet hetzelfde als CJC 1295. Als een peptide geen DAC heeft, dan is het geen CJC 1295. CJC 1295 wordt soms aangeboden als een CJC 1295 met DAC. Dit is niets meer dan CJC 1295.

verschil cjc 1295 en cjc 1295 zonder dac

Deze twee producten, CJC 1295 en CJC 1295 zonder DAC, verschillen voornamelijk in hun werkingsduur. CJC 1295 zonder DAC heeft een korte werkingsduur, wat een lagere dosering vereist met kleine injectie-intervallen, terwijl CJC 1295 een langere werkingsduur heeft, wat een hoge dosis mogelijk maakt met minder frequente injecties. Zo zijn quasi korte en lange esters gebonden aan deze CJC-typen, vergelijkbaar met testosteron enanthate en propionaat.

CJC 1295 behoort, zoals ik al zei, tot de klasse van groeihormoon-vrijmakende hormonen, GHRH. GHRH is ook de naam van het natuurlijk voorkomende hormoon in het lichaam, maar de natuurlijke verbinding wordt niet gebruikt op het gebied van bodybuilding of als een krachtige werkzame stof vanwege de hoge productiekosten en de extreem korte werkingsduur. CJC 1295 is een gemodificeerde versie van de eerste 29 aminozuren van GHRH in combinatie met de toevoeging van een Drug Affinity Complex of DAC. De combinatie van de aanpassingen zorgt voor een halfwaardetijd van ongeveer een week en stabiele bloedspiegels na injectie.

effecten van cjc 1295

Het primaire gebruik van CJC 1295 is het verschaffen van verhoogde groeihormoonspiegels, wat ook resulteert in verhoogde IGF-1-spiegels. Een verhoging van deze niveaus kan een zeer positief effect hebben op vetvermindering en spieropbouw. Over het algemeen wordt een product uit de GHRH-categorie inclusief CJC 1295 gebruikt als alternatief voor injecteerbare groeihormonen en zelden gecombineerd met injecteerbare groeihormonen.

Dit product is het meest geschikt voor gevallen waarin u ondersteuning nodig heeft voor uw productie van groeihormoon of een maximale of bijna maximale toename van de productie van groeihormoon, die volledig afhankelijk is van de CJC 1295-variant en de manier van injectie. Dit komt omdat de bloedspiegel zowel CJC 1295 als CJC 1295 zonder DAC levert. De uniforme niveaus kunnen echter ook een zeer goede ondersteuning bieden voor natuurlijke pulserende groeihormoonstoten.

CJC 1295 verhoogt de productie van groeihormoon door het lichaam op dezelfde manier als GHRH. Toediening leidt echter niet tot een pulserende afgifte van groeihormoon. Omdat CJC 1295 zorgt voor stabiele bloedspiegels, verhoogt het de amplitude van de natuurlijke pulserende groeihormoonstoten continu. CJC 1295 kan bijzonder efficiënt worden gecombineerd met een GHRP, omdat het werkingsmechanisme van beide peptiden niet alleen bijdraagt, maar ook hun effect verhoogt, omdat de combinatie zorgt voor een nog radicalere afgifte van groeihormonen.

doserings- en toedieningsvorm van cjc 1295 zonder dac

De injectie kan subcutaan, intramusculair of intraveneus worden gedaan, afhankelijk van de persoonlijke keuze. Desgewenst kunnen peptide-oplossingen worden aangebracht vanuit andere ampullen zoals bijvoorbeeld een GHRP met dezelfde spuit. Dit kan het aantal injecties verminderen.

Wat betreft de dosering, moet een dosis van 100-200 mcg CJC 1295 zonder DAC per injectie, die 3 keer per dag moet worden geïnjecteerd, evenals GHRP 2 of 6, worden geïnjecteerd in de HGH-piektijden voor het best mogelijke effect :

 • Injectie 1: 'S Ochtends 15-20 minuten voor het ontbijt
 • Injectie 2: Direct na de training 20 minuten voor de post-workout shake
 • Injectie 3: 30 minuten voor het slapen gaan

CJC 1295 zonder DAC kan perfect worden gecombineerd met een GHRP. Als u CJC 1295 wilt combineren met een GHRP, is de aanbevolen dosering van CJC 1295 de hierboven aanbevolen hoeveelheid, terwijl de GHRP-dosering ongeveer 125mcg-250mcg is. De peptiden kunnen direct bij elkaar worden getrokken.

dosering van cjc 1295

Wat de dosering betreft, wordt tweemaal per week een dosis van 1000 mcg CJC 1295 per injectie aanbevolen, wat mogelijk wordt gemaakt door het bijgevoegde Drug Affinity Complex, waardoor de CJC 1295 een langdurig peptide is zoals hierboven vermeld.

effect van cjc 1295 en cjc 1295 zonder dac in overzicht

De bekende effecten en voordelen van deze CJC 1295-varianten omvatten alle typische GHRH- of GHRP-factoren:

 • verhoogde seksuele drift
 • vermindert buikvet
 • verbetert energie en vitaliteit
 • verbetert de huidtextuur
 • verbetert het uithoudingsvermogen
 • versnelt de wondgenezing
 • versterkt het hart
 • verbetert het immuunsysteem
 • verhoogt de productie van IGF1 radicaal
 • verhoogt de slaapkwaliteit
 • verbetert de botdichtheid
 • verbetert de eiwitsynthese
 • verbetert de orgaanfuncties
 • positieve effecten op de ogen

bijwerkingen van cjc 1295 en cjc 1295 zonder dac

Relatief zelden kunnen bij het gebruik van CJC 1295-peptiden ongewenste bijwerkingen optreden die gepaard gaan met overmatig gebruik van groeihormonen, zoals pijn veroorzaakt door compressie van zenuwen, hoofdpijn, overmatig vasthouden van water of verminderde insulinegevoeligheid, wat vaak resulteert in vermoeidheid . De reden hiervoor is het stimuleren van een hogere productie van groeihormoon dan voor het individuele geval voldoende zou zijn. De oplossing voor dit probleem is om het gebruik van CJC 1295 te beëindigen totdat het probleem is verdwenen en een lagere dosering te gebruiken als het gebruik doorgaat.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!