CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Postcyclustherapie (PCT)
  |  Cabergoline
Cabaser, 1mg/tab (20 tabs), Pfizer

Cabaser

1mg/tab (20 tabs)
Pfizer
|
55.00 €

Hoeveelheid :   

cabergoline (dostinex)

Cabergoline (merknaam Dostinex, cabaser, caber), een schimmelderivaat, is een krachtige dopaminereceptoragonist. Talrijke studies hebben aangetoond dat cabergoline prolactine remt. Momenteel heeft het in de geneeskunde de voorkeur boven de oudere bromocriptine vanwege de langere halfwaardetijd en minimale bijwerkingen.

Bij het nemen van cabergoline wordt de prolactine niet uitgescheiden door de hypofyse, waardoor de prolactinespiegels dalen. Bij mannen is het meest bekende effect van prolactine tijdens en na de ejaculatie. Dit wordt de seksuele refractaire periode genoemd; gedurende deze tijd verliest de man zijn interesse in seks en voelt zich tevreden. We zullen hier later op ingaan.

Er zijn verschillende manieren waarop we caber kunnen gebruiken bij bodybuilding. Omdat het een dopamine-agonist is, denken sommige atleten dat ze het kunnen nemen om zichzelf een adrenalinestoot te geven tijdens een sportevenement. Ook kan de toevoeging van dopamine de motoriek verbeteren en u een voorsprong geven op uw concurrentie. In theorie zul je veel harder kunnen trainen en pijn kunnen negeren die je spieren tot het uiterste drijft.

De belangrijkste manier waarop bodybuilders cabergoline gebruiken, is wanneer ze een verbinding gebruiken die de prolactinespiegels in het lichaam verhoogt. Trenbolon verandert in prolactine en als u het misbruikt, kunt u op prolactine gebaseerde gynaecomastie krijgen. Bovendien kan een piek in prolactine uw zin in seks verlammen. Zelfs als u geen verbinding gebruikt die prolactine verhoogt, kan caber nog steeds helpen uw libido te normaliseren wanneer u met uw hormonen speelt.

Een andere manier waarop caber kan worden gebruikt bij bodybuilding, is door het mechanisme dat dopamine nabootst dat wordt geproduceerd door voedselinname. Ooit zin gehad in vette pizza in New York-stijl, oreo-ijs of een andere traktatie waarvan je weet dat je die niet zou moeten hebben? Welnu, wanneer u cabergoline inneemt, kan de dopamine die vrijkomt fungeren als de plezierstof, waardoor een hap van die pizza u kan bevredigen in plaats van de hele taart te eten. Dit helpt bij het afvallen en helpt je slank te blijven.

En tot slot, slaap! Veel bodybuilders die cabergoline gebruiken, melden een verbeterde slaap dankzij de dopamine-nabootsing. Hierdoor slaap je meer, dieper en langer.

cabergoline en seks

Zoals eerder vermeld, wanneer een man ejaculeert tijdens seks, stijgen zijn prolactinespiegels waardoor hij zijn interesse in seks verliest. Onderzoek bij ratten heeft bewezen dat cabergoline prolactine in het lichaam daadwerkelijk vermindert, dus als u de caber neemt, kunt u sneller uw zin in seks terugkrijgen.

Als we op de fiets zijn of als we van een fiets komen, kan onze zin in seks worden veranderd. Soms op goede manieren, maar vaak op slechte manieren; vooral als het om trenbolon gaat. In dit geval, als libido en geslachtsdrift een probleem zijn, kan caber worden toegevoegd aan uw cyclus- of postcyclustherapie (PCT) om te helpen bij het opnieuw in evenwicht brengen van het prolactineniveau.

bijwerkingen van cabergoline (dostinex)

Sommige bodybuilders klagen over buikpijn op caber; wanneer het echter met de juiste dosis en met voedsel wordt ingenomen, is dit geen probleem. Ik raad aan om voor het slapengaan caber te nemen met een lichte maaltijd, dat lijkt de beste manier.

dosering van cabergoline (dostinex)

Zoals eerder vermeld, blaast cabergoline bromocriptine weg omdat het een veel langere halfwaardetijd heeft van 3 dagen versus 12 uur. Dit is waarom de medische gemeenschap er de voorkeur aan geeft en u ook. Veel jongens klagen dat caber duur is, dit komt meer door onwetendheid van hun kant. De meeste bodybuilders begrijpen niet dat je het maar twee keer per week hoeft in te nemen en de dosering kan erg laag zijn. Ik raad een kwart mg (0,25 mg) per dosis aan, wat redelijk gematigd is. Caber is een zeer krachtig medicijn en moet zeer conservatief worden gebruikt, zorg ervoor dat u weet wat u ermee doet.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!