CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden
  |  BPC-157
BPC-157, 10mg (1 vial), Magnus Pharmaceuticals

BPC-157

10mg (1 vial)
Magnus Pharmaceuticals
|
55.00 €

Hoeveelheid :   

BPC-157

Verbanden, baden, massages, lokaal geplaatste pijnlijke injecties of zelfs operaties. Dit zijn nog steeds veelgebruikte methoden en manieren om normale en intense blessures, sportblessures of zelfs chronische aandoeningen zoals knieproblemen te behandelen. Maar in de tussentijd is er, dankzij talloze onderzoeken, ook een peptide genaamd BPC-157 dat in staat is om verwondingen zoals de genoemde te genezen, aanzienlijk effectief, snel en uitgebreid. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, vindt u hier:

BPC-157 is een vrij nieuw peptide dat het genezingsproces van blessures, vooral sportblessures, drastisch kan versnellen. In de meeste gevallen kan de door BPC-157 opgelopen verwonding zelfs na genezing volledig opnieuw worden blootgesteld. Zelfs langdurige chronische verwondingen en pijn kunnen effectief worden behandeld met BPC-157.

De meest voorkomende soorten blessures bij recreatieve sporten zijn kneuzingen, verstuikingen en verrekkingen, maar het kan ook erger worden en men verwondt een pees of gewricht. Vooral de enkel is een van de meest aangetaste lichaamsdelen. In het ergste geval lijdt men aan een zeer pijnlijke hamstring. Afhankelijk van de ernst en het individuele trainingsniveau kan een blessure de geboekte vooruitgang min of meer verminderen. Mogelijk bent u weken of maanden niet actief, bent u mogelijk niet in vorm en kan de kwaliteit van leven ernstig worden beperkt. Vaak kan dit zelfs depressie veroorzaken.

effecten van BPC-157

BPC-157 is een peptide met een sequentie van 15 aminozuren. De structuur van dit peptide is gerelateerd aan de lichaamseigen BPC-peptiden, die in het maagsap worden aangetroffen en verschillende beschermende en regulerende functies in het spijsverteringssysteem overnemen.

Uit eerste onderzoek van het effect van BPC-157 in het spijsverteringsstelsel van proefdieren bleek dat het peptide een zeer sterk positief effect heeft bij zowel acute als chronische ontstekingsvormen. Bovendien beschermt BPC-157 het zogenaamde endotheel. Dit is de dunne laag cellen die de binnenkant van alle bloed- en lymfevaten bedekt. Op dit punt verschijnen ook de sterke angiogene eigenschappen van het peptide. Angiogenese is het proces waarbij nieuwe bloedvaten worden ontwikkeld, bijvoorbeeld wanneer er omleidingen moeten worden gevormd als gevolg van een blessure, om bloed aan het weefsel te blijven leveren. BPC-157 versnelt het beloop van angiogenese radicaal.

Vanwege deze effecten is BPC-157 uitgebreider onderzocht bij proefdieren. Hier konden significant interessantere eigenschappen van het peptide worden waargenomen. Op basis van de betrokkenheid van het peptide bij de nieuwe vorming van bloedvaten, werden de processen voor de vorming van zogenaamde granulatie in wonden verder onderzocht. Dit is het nieuwe weefsel en de kleine bloedvaatjes die zich tijdens het genezingsproces op het oppervlak van een wond vormen om de ruggengraat van het groeiende weefsel te vormen en het van voedingsstoffen te voorzien. BPC-157 versnelde bij experimenten de vorming van nieuwe bloedvaten en granulatie aanzienlijk.

BPC-157 heeft daarom sterke wondgenezingseigenschappen en ondersteunt de snelle regeneratie van weefsel op gewonde lichaamsdelen. Bij een andere poging om de helende eigenschappen van BPC-157 te evalueren, werden de achillespezen van ratten doorgesneden. De injectie van BPC-157 op de plaats van verwonding versnelde de regeneratie van het peesweefsel aanzienlijk. De algehele overleving van cellen in verschillende wondtrauma's nam ook toe met de toediening van BPC-157. Vergelijkbare versnelde genezende eigenschappen konden ook worden waargenomen bij ratten, waarvan de quadriceps waren doorgesneden.

toepassing en dosering van BPC-157

Vooral atleten gebruiken het peptide BPC-157 als een nieuwe en effectieve behandeling voor blessures opgelopen tijdens sport of werkgerelateerde blessures. Bovendien wordt het met succes gebruikt voor het succesvol behandelen van verwondingen die vele jaren geleden door gebruikers zijn opgelopen, zoals meniscusletsel.

Zowel subcutane als intramusculaire injectie is mogelijk. De injectie moet op ongeveer 1 tot 2 cm afstand van het midden van de beschadigde plaats worden aangebracht, zodat het peptide zich over de plaats van het letsel kan verspreiden. De gebruikelijke dosis ligt tussen 200 mcg en 500 mcg per injectie, meestal slechts eenmaal per dag.

Bij zeer ernstig letsel kan BPC-157 ook tweemaal daags worden geïnjecteerd. De maximaal noodzakelijke aanvraagperiode is ongeveer 4 weken.

bijwerkingen van BPC-157

Er zijn geen schadelijke bijwerkingen bekend bij het gebruik van BPC-157.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!