CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Postcyclustherapie (PCT)
  |  Dutasteride
Avodart, 0-5mg/tab (30 tabs), GSK

Avodart

0-5mg/tab (30 tabs)
GSK
|
60.00 €

Hoeveelheid :   

dutasteride (avodart)

Zeer populair bij gebruikers die lijden aan haaruitval door anabole steroïden, dutasteride biedt voor veel gebruikers aanzienlijke voordelen vanwege de remming van het 5a-reductase-enzym en de DHT-remming. Omdat remedies voor deze doeleinden zeer zeldzaam zijn, wordt dutasteride steeds populairder. Alles wat u moet weten, is hier:

algemene informatie over dutasteride (avodart)

De werkzame stof dutasteride is een 5a-reductaseremmer die de omzetting van testosteron in het effectievere dihydrotestosteron blokkeert.

Sporters die klagen over dihydrotestosteron-gerelateerde bijwerkingen zoals haaruitval, vette huid, acne en prostaatgroei tijdens de inname van steroïden, profiteren van het effect van deze werkzame stof. Terwijl de eerste 5a-reductaseremmer finasteride op de markt slechts een deel van het 5a-enzym blokkeert dat verantwoordelijk is voor prostaatgroei en haarverlies, blokkeert dutasteride het volledige enzym, wat een positief effect heeft op de huid. Zo nemen atleten die ook klagen over een vette huid en acne, hun toevlucht tot dutasteride.

effecten van dutasteride (avodart)

De werkzame stof dutasteride blokkeert, zoals hierboven vermeld, het volledige 5a-reductase, zodat haaruitval, prostaatgroei, vette huid noch acne tijdens een steroïde kuur met parallelle inname van dutasteride een probleem vormen.

dosering van dutasteride (avodart)

Ook de relatief lage dosering die nodig is voor dutasteride is zeer positief. Omdat finasteride moet worden gedoseerd met 1-5 mg per dag, maar met minder effect, is 0,5 mg dutasteride elke dag voldoende. Er is ook aangetoond dat deze dosering de serum-DHT-spiegel binnen de eerste week van toediening met ongeveer 85% verlaagt en na 6 maanden ruim 90% is. Dutasteride heeft ook een significant langere halfwaardetijd met 3-5 weken versus 6-8 uur bij finasteride.

bijwerkingen van dutasteride (avodart)

De bekende bijwerkingen geassocieerd met dutasteride zijn impotentie, verlies van libido, gynaecomastie en ook partiële ejaculatiestoornissen. Deze zijn echter omkeerbaar en komen voor bij minder dan 6% van de gebruikers.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!