CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Aquabol 100, 100mg/ml (5 amp), Shree Venkatesh

Aquabol 100

100mg/ml (5 amp)
Shree Venkatesh
|
26.00 €

Hoeveelheid :   

testosteronsuspensie en basis

Testosteronsuspensie is in feite testosteron zonder ester eraan. Het komt snel in uw systeem en geeft uitstekende vermogenswinst voor een training. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, is hier:

algemene informatie over testosteronsuspensie

Hoewel schoten meestal pijnlijker kunnen zijn, is de ondersteuning die testosteronsuspensie een training kan geven ongelooflijk! Het nadeel hiervan is dat je vaak moet injecteren, omdat er geen drager is voor het hormoon en het snel in en uit je gaat. Welnu, de meeste jongens stellen elke dag of zelfs twee keer per dag een injectie hiervan voor, maar ik heb het nog nooit op deze manier gebruikt. Uit mijn ervaring met vering, zolang ik er een lange-kettingtest achter deed, kon ik het alleen gebruiken op trainingsdagen en ik zou het een uur voor de training injecteren. Voor het beste resultaat dient de testopschorting minimaal 6 weken te worden gebruikt.

Het goede aan suspensie is dat wanneer u 100 mg injecteert, u er zeker van kunt zijn dat uw systeem elke 100 mg krijgt, omdat er geen ester of conversieproces mee gepaard gaat.

De slechte kant is waterretentie en oestrogeenbijwerkingen zoals gyno kunnen veel waarschijnlijker zijn. Je wilt er iets krachtigers mee gebruiken dan Nolvadex. Ik zou er Arimidex mee gebruiken en ik zou 1 mg / dag Arimidex gebruiken voor de zekerheid. ophanging is verkrijgbaar in een watergedragen en op olie gebaseerde versie. Ik zou indien mogelijk een oliebasis kiezen, omdat schoten er minder pijn mee doen. Als je een versie op waterbasis hebt, raad ik je aan deze met olie te snijden, zoals B-12. De spuit ziet er een beetje vreemd uit door de scheiding van water en olie, maar het is perfect om ermee te injecteren.

Zoals hierboven vermeld, wilt u er een langwerkende test achter gebruiken. 500 mg / week testosteroncypionaat of enanthaat zou een goede keuze zijn. / Ik zou deze cyclus gedurende 10 weken uitvoeren tijdens het gebruik van de testsuspensie gedurende de eerste 6 weken tijdens de cyclus. Testopschorting is een gezamenlijke combinatie van MMA-jagers voor het snelle begin van agressie en intensiteit, en je zou er ook een verdomd goede kick in je trainingen mee moeten merken. Ik zou de vering niet gebruiken als je snijdt, het is beter voor snelle massa / krachtcycli.

dosering van testosteronsuspensie

Beginnende steroïden gebruiken geen testosteronsuspensie. Voor de spieropbouw hier zou een depot testosteron of het kortwerkende testosteron propionaat een veel betere keuze zijn.

Hobby- of recreatieve bodybuilders zijn ook geen geschikte kandidaten voor testosteronsuspensie. Testosteron enanthaat of propionaat verdient ook de voorkeur bij deze groep mensen.

Alleen in uitzonderlijke gevallen kan de testosteronsuspensie op korte termijn worden aangebracht, zoals b.v. om een ​​training- of ontwikkelingsplatform te doorbreken. In dit geval is een dagelijkse injectie van 50-100 mg gedurende maximaal 4 weken mogelijk.

Hetzelfde effect kan echter ook worden bereikt met testosteronpropionaat.

Testosteronsuspensie wordt ook nauwelijks gebruikt in professionele bodybuilding. Alleen atleten die geen toegang hebben tot testosteronpropionaat kunnen de laatste vier weken voor een kampioenschap testosteronsuspensie gebruiken. Om de opslag van glycogeen tijdens de oplaadfase van koolhydraten net voor een wedstrijd te ondersteunen, heeft insuline tegenwoordig de voorkeur bij profilichaamopbouw. Desalniettemin kunnen de beste resultaten op het gebied van glycogeen-supercombinatie worden bereikt wanneer de atleet de insuline combineert met de extreem snelwerkende testosteronsuspensie. Wie na een koolhydraatrijke maaltijd 10 I.E. kortwerkende insuline met 25 mg testosteron Aqueus-suspensie bereikt een ongelooflijk effect van glycogeenopslag. Deze combinatie, helaas vergeten, is ook uitermate effectief in de opbouwfase bij gebruik in combinatie met een koolhydraatrijke maaltijd na training. Dit versnelt de fysieke regeneratie enorm en de spieren ervaren een ongewoon uitpuilend en dik uiterlijk.

Vrouwelijke bodybuilders kunnen de laatste twee weken voor een wedstrijd Testosteron Aqueus-suspensie injecteren met een dosering van 25 mg per dag om de algehele spierhardheid te verbeteren en het spiervolume hoog te houden in de laatste fase van het dieet.

Omdat testosteron Aqueus-suspensies een snel en krachtig remmend effect hebben op de endogene testosteronproductie, moeten mannelijke atleten die dit steroïde langer dan 3 weken hebben gebruikt, beginnen met een intensieve postcyclustherapie met clomifeen en / of tamoxifen.

  • weken 1-6: 100 mg testopschorting een uur voor training op trainingsdagen
  • weken 1-10: 500 mg / week testosteron cypionate of test enanthate

post-cyclus therapie

100 mg / dag Clomid dagen 1-10 (2 weken na de laatste testopname),? mg Arimidex per dag gedurende 4 weken, te beginnen met de dag na de laatste injectie en 2 weken met Clomid-therapie. Als u besluit, kunt u doorgaan met Arimidex op? mg / dag gedurende het Clomid-gebruik (u kunt dit met elke cyclus doen). Hoewel zeker niet noodzakelijk, zou dit een faalveilige methode zijn om een mogelijke oestrogeenreactie te voorkomen die kan optreden na 2 weken gebruik van Clomid. Hoewel het voor sommigen niet nodig is, kunnen anderen dit nuttig vinden.

bijwerkingen van testosteronsuspensie

Bijwerkingen van testosteronsuspensie zijn onder meer: enorme toename van agressie, vette huid, acne, grote waterretentie en mogelijke gynaecomastie. U wilt er zeker Arimidex bij betrekken. Nolvadex is hier niet sterk genoeg, ga met Arimidex.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!