CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Androxine, 50mg/ml (10 amp), Alpha Pharma

Androxine

50mg/ml (10 amp)
Alpha Pharma
|
50.00 €

Hoeveelheid :   

trenbolon basis

Een ester zoals propionaat, enanthaat of cypionaat is een bepaald carbonzuur dat is gebonden aan de 17-beta-hydroxylgroep van een steroïde met een bepaalde bedoeling, namelijk om de verblijftijd na injectie van de bepaalde steroïde in het lichaam te verlengen. Door de hechting van een ester neemt de oplosbaarheid in water van een steroïde af, terwijl de oplosbaarheid in vet toeneemt. Het geïnjecteerde steroïde hoopt zich op in de spier en komt langzamer in de bloedbaan terecht dan wanneer het niet-veresterd was geïnjecteerd. De respectievelijke esters die kunnen worden gebruikt verschillen in lengte - hoe langer de esterketen, hoe langzamer het depot wordt afgebroken door speciale enzymen en het respectievelijke steroïde vrijkomt.

algemene informatie over trenblone basis

De verestering van een steroïde biedt zowel voor- als nadelen. Er is al een voordeel genoemd: veresterde steroïden hebben een soort depoteffect, waardoor ze minder vaak hoeven te worden geïnjecteerd. Een nadeel is dat de aangehechte ester een bepaald gewicht heeft en dus een veresterde steroïde minder steroïde actieve stof bevat dan verwacht zou kunnen worden. 250 mg testosteron enanthate bevat bijvoorbeeld slechts ongeveer 180 mg puur testosteron, 70 mg is toe te schrijven aan de enanthate ester. Sporters die wekelijks 1.000 mg testosteron enanthate injecteren, resulteren daarom uiteindelijk in 'slechts' 720 mg puur testosteron.

Dit is precies het geval met trenbolon. 100 mg trenbolonacetaat bevat slechts 87 mg puur trenbolon en 100 mg trenbolon enanthaat zelfs minder, namelijk slechts 72 mg. Als u wilt weten hoeveel trenbolon u krijgt, gebruik dan trenbolonbasis.

Het wordt meestal alleen gebruikt door atleten, niet vanwege het gebrek aan berekening, maar eerder omdat niet-veresterd trenbolon direct na de injectie werkt en zo de atleet helpt bij een snelle en vooral merkbare "kick".

In de praktijk betekent dit dat de lichaamstemperatuur kort na de injectie stijgt, veel gebruikers spreken van regelmatige hittegolven. Degenen die al een tijdje praten, hebben ervaring opgedaan met steroïden en kunnen naar hun lichaam luisteren, spreken ook van een snelle toename van het mentale welzijn, dat wordt beschreven als een soort motivatie. Veel atleten injecteren trenbolonbasis twee uur voor een zware training, wat ook blijkt uit de kracht in de studio. Verhogingen van 10% en meer zijn hier geen zeldzaamheid.

De vraag of het gebruik van trenbolonbasis zinvol is voor spieropbouw, moet echter worden genegeerd. De halfwaardetijd van niet-veresterd trenbolon is slechts een paar uur, dus dagelijkse injecties zijn nodig om er continu mee op te bouwen. Om deze reden geven de meeste mensen de voorkeur aan het gebruik van trenbolon enanthaat of hexahydrobenzylcarbonaat, terwijl trenbolonbasis uitsluitend op geselecteerde dagen vóór een zware training of dagelijks in de laatste paar weken voorafgaand aan een wedstrijd wordt geïnjecteerd om de spier de ultieme aanraking te geven. En hier is trenbolon, of het nu in de vorm is van een base of met een aangehechte ester, nog steeds een van de meest effectieve en nuttigste steroïden.

bijwerkingen van trenbolonbasis

De bijwerkingen zijn typisch voor trenbolon, zoals verhoogde bloeddruk, slaapstoornissen, verslechtering van de bloedvetwaarden en soms extreem zweten.

dosering en toediening van trenblone-basis

Beginners en vrouwelijke atleten gebruiken meestal geen trenbolonbasis. Er zijn zeker meer geschikte actieve stoffen.

In het hobbygebied wordt meestal 50 mg elke dag of elke tweede dag gebruikt, terwijl competitieve en professionele atleten deze dosering verhogen tot 100-150 mg per dag, vooral tijdens de laatste weken van een dieet, om een ​​maximale spierhardheid te krijgen. Hier wordt trenbolonbasis voornamelijk gebruikt met andere wedstrijdsteroïden zoals testosteronpropionaat, stanozolol, drostanolon en / of fluoxymesteron.

Powerlifters gebruiken trenbolonbasis in een dosering van 100-150 mg twee uur voor een zware trainingseenheid om agressiever te worden en te profiteren van een enorme toename in kracht.

post-cyclus therapie

Aangezien trenbolon de hormoonproductie van het lichaam sterk beïnvloedt vanwege het progesteron-effect, is duurzame postcyclustherapie logisch. Twee weken voor het einde van de genezing wordt meestal HCG gebruikt en direct daarna clomifeen en tamoxifencitraat. Voor nandrolon-derivaten lijkt het gecombineerde gebruik van clomifeen en tamoxifencitraat erg nuttig.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!