CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Orale Steroïden
Andriol Testocaps, 40mg/tab (60 tabs), MSD

Andriol Testocaps (Undestor Testocaps)

40mg/tab (60 tabs)
MSD
|
50.00 €

Hoeveelheid :   

testosteronundecanoaat (andriol)

Populair bij iedereen die bang is voor spuiten, of op zoek is naar een sterke orale steroïde, of een orale testosteron-variant, ze worden goed geleverd met Andriol, het testosteronundecanoaat. Alles wat u hierover moet weten, is hier:

algemene informatie over testosteronundecanoaat (andriol)

In Andriol met de werkzame stof testosteronundecanoaat is het een oraal testosteronpreparaat, dat begin jaren tachtig door het bedrijf Organon op de markt werd gebracht. De doseringsvorm van Andriol verschilt van alle andere bekende doseringsvormen van anabole androgene steroïden. Aangezien oraal toegediend testosteron tijdens de zogenaamde first pass door de lever bijna volledig wordt vernietigd en 17-alfa-gealkyleerd methyltestosteron stabiel is bij orale inname, maar de lever zwaar is belast, is er iets nieuws bedacht. Het testosteronmolecuul werd voorzien van een lange undecanoaatester, waardoor het resulterende testosteronundecanoaat molecuul zeer goed oplosbaar werd in vet. Dit testosteronundecanoaat wordt opgelost in castorolie en gevuld in gelcapsules. Bij orale inname wordt het goed in vet oplosbare testosteronundecanoaat via het lymfestelsel in de dunne darm geabsorbeerd en omzeilt zo de destructieve eerste doorgang door de lever. Nadat het testosteronundecanoaat in de bloedbaan is aangekomen, wordt de ester verwijderd en blijft er vrij circulerend testosteron over.

effecten van testosteronundecanoaat (andriol)

Op papier lijkt Andriol misschien op de perfecte anabole androgene steroïde. Andriol is niet leverbeschadigend omdat de werkzame stof testosteronundecanoaat niet 17-alfa-gealkyleerd is, het niet hoeft te worden geïnjecteerd en de daarin aanwezige werkzame stof testosteron bekend staat om zijn goede spieropbouwende werking. In de praktijk is de biologische beschikbaarheid van testosteron dat wordt geleverd in de vorm van Andriol erg laag, zodat in vergelijking met geïnjecteerd testosteron of 17-alfa-gealkyleerd methyltestosteron, enorme hoeveelheden oraal toegevoerd testosteronundecanoaat nodig zijn om halfdoorlaatbare actieve stofniveaus te bereiken. Bij doseringen tot 240 mg testosteronundecanoaat is in de praktijk, zelfs bij nieuwkomers met steroïden, nauwelijks effect zichtbaar. Zelfs bij doses variërend van 320 tot 400 mg testosteronundecanoaat per dag, melden beginners slechts matige massawinst, meestal variërend van 5 pond over een periode van 6 weken. Als we nu rekening houden met de hoge prijs van een dergelijke dosis Andriol, die in het bereik ligt van tien keer een wekelijkse injectie van 250 mg testosteron enanthaat, wat waarschijnlijk overeenkomt met 400 mg Andriol per dag.

dosering van testosteronundecanoaat (andriol)

Als u er ondanks alles van overtuigd bent om via orale inname een minimaal anabool effect te bereiken, zijn er een paar andere punten die u met Andriol in acht moet nemen. Volgens een verloopcurve bereikt het niveau van de werkzame stof van het testosteron in het bloed na ongeveer 2 uur zijn maximum en daalt vervolgens na 8 tot 10 uur weer tot nul. Dit verklaart waarom in de praktijk de beste resultaten worden verkregen wanneer alle 3 tot 4 uur 80 mg Andriol worden ingenomen. Langere intervallen zouden leiden tot buitensporige schommelingen in de testosteronniveaus. Een ander probleem is dat het vermogen van het lymfestelsel om testosteronundecanoaat te absorberen sterk verschilt van persoon tot persoon, waardoor zeer verschillende individuele doseringen nodig kunnen zijn.

bijwerkingen van testosteronundecanoaat (andriol)

Met Andriol gaat het hardnekkig rond dat dit geen bijwerkingen heeft en ook de aanmaak van testosteron in het lichaam niet onderdrukt. Aangezien de werkzame stof van Andriol echter slechts een andere vorm van testosteron is, moet de leek onmiddellijk erkennen dat Andriol mogelijk dezelfde bijwerkingen heeft als elk ander testosteronpreparaat. Het feit dat in de praktijk slechts zelden dergelijke bijwerkingen worden waargenomen, is vrijwel zeker dat de testosteronspiegels die worden bereikt door de inname van Andriol in het lichaam zo klein zijn dat ze slechts minimale bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!