CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
SARMs
Andarine S-4, 25mg/tab (100 tabs), Magnus Pharmaceuticals

Andarine S-4

25mg/tab (100 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
78.00 €

Hoeveelheid :   

andarine (s-4)

Bekend als de sterkste en meest populaire component in een SARM-stack die als doel heeft om zoveel mogelijk lichaamsvet kwijt te raken, is Andarine S4 essentieel. Naast GW-501516 of LGD-4033 bezit het zeer krachtige eigenschappen die de stofwisseling beïnvloeden, maar werkt het er veel sterker op. Het meest effectief is altijd de combinatie van Andarine S4 met andere SARM's. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, vindt u hier:

algemene informatie over andarine s-4

Andarine S4 is een onderzoeksstof die behoort tot de groep van SARMs, de selectieve androgeenreceptormodulatoren. Het kan binden aan de androgeenreceptoren en aan anabole steroïden. Het verschil is echter dat de anabole en androgene processen niet worden veroorzaakt door de androgenen als zodanig, maar door de SARM op zich.

effecten van andarine s-4

Het voordeel van het gebruik van Andarine S4 in vergelijking met anabole steroïden zoals testosteron is dat de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken over de groei van ander spierweefsel dan dat van de skeletspier. Dit betekent dat er bijvoorbeeld geen groei van de hartspier wordt veroorzaakt, zoals wel het geval kan zijn bij anabole steroïden. In de Verenigde Staten wordt Andarine S4 bijvoorbeeld in de geneeskunde gebruikt om prostaatgroei tegen te gaan, spierstoornissen te bestrijden en osteoporose te verlichten.

Andarine S4 is een oraal product dat helpt om vetvrije spiermassa op te bouwen. Het volume spierweefsel wordt ook bevorderd. Velen gebruiken Andarine S4 om het gebruik van anabole steroïden te vermijden en toch hun volledige potentieel te bereiken. Een zeer populaire factor die spreekt voor de toepassing van Andarine S4 zijn de sterke vetverbrandende eigenschappen. Volgens gebruikers zit Andarine S4 in de juiste combinatie en dosis zeer dicht bij het effect van anabole steroïden zoals Winstrol en Anavar. Deze steroïden zijn niet voor speciale spiergroei, maar voor sterke vetverbrandende eigenschappen. Het grootste voordeel wordt hier opnieuw toegeschreven aan de Andarine S4, omdat deze geen significante bijwerkingen heeft in vergelijking met de genoemde steroïden. De anabole component is toe te schrijven aan de oorspronkelijke effecten van SARMs. Omdat Andarine S4 zich bindt aan de androgeenreceptoren, resulteert dit in een anabole activiteit in het spierweefsel, wat op zijn beurt leidt tot een radicaal verhoogde eiwitsynthese en de bovengemiddelde spiergroei veroorzaakt.

dosering van andarine s-4

De typische dosering van Andarine S4 is dagelijks 50 mg gedurende een periode van 6-8 weken. Om bijwerkingen te voorkomen, moet het innameschema 5/2 in acht worden genomen. Dit betekent dat de gebruiker gedurende 5 dagen dagelijks 50 mg Andarine S4 inneemt en daarna 2 dagen pauzeert. Vervolgens wordt verdere verwerking uitgevoerd. Zoals hierboven uitgelegd is de combinatie met GW-501516 en / of LGD-4033 handig om het maximale effect te bereiken.

bijwerkingen van andarine s-4

De meest voorkomende bijwerking van Andarine S4 is een verslechtering van het gezichtsvermogen tijdens de inname. Hiervoor is gebruik gemaakt van het intake schema 5/2 om deze bijwerkingen tegen te gaan.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!