CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Postcyclustherapie (PCT)
  |  Anastrozole
Anastrozol, 1mg/tab (28 tabs), Teva

Anastrozol

1mg/tab (28 tabs)
Teva
|
32.00 €

Hoeveelheid :   

anastrozol (arimidex)

Veel stoffen zoals clomifeen en ook tamoxifen worden voornamelijk gebruikt om de oestrogeenproductie te remmen of zelfs te blokkeren bij postcyclustherapie, de zogenaamde PCT, en tegelijkertijd om de testosteronproductie te herstarten. In het geval van Arimidex (anastrozol) is het echter ook een zeer krachtig middel bij postcyclustherapie. Het wordt echter vaak gebruikt tijdens hooggedoseerde steroïde kuren om zowel de oestrogeenproductie te remmen als om aromatase te blokkeren, d.w.z. de omzetting van vrij testosteron in oestrogeen. Dit voorkomt voornamelijk door oestrogeen veroorzaakte bijwerkingen. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, is hier:

algemene informatie over anastrozol (arimidex)

Arimidex (anastrozol) is een stof van de derde generatie selectieve aromataseremmers en wordt voornamelijk gebruikt voor medische doeleinden bij patiënten met borstkanker. Het effect van Arimidex (anastrozol) is te wijten aan de gedeeltelijke blokkering van het zogenaamde aromatase-enzym, dat in het normale geval testosteron omzet in oestrogeen, dat bijvoorbeeld waterretentie, acne, gynaecomastie, stemmingswisselingen en ook tumorgroei bevordert . De radicale verlaging van het oestrogeengehalte helpt deze bijwerkingen tegen te gaan en te voorkomen dat ze optreden. Atleten gebruiken Arimidex (anastrozol) voornamelijk om te voorkomen dat aromatase van anabole steroïden. Op dit gebied is Arimidex (anastrozol) buitengewoon effectief.

effect van anastrozol (arimidex)

Het is aangetoond dat de dosering van 1 mg Arimidex (anastrozol) het oestrogeengehalte al met 70% kan verlagen. Bij een dagelijkse dosering van 1 mg gedurende 14 dagen kan zelfs een reductie van 80% worden bereikt. Zelfs na het einde van de inname kan na 6 dagen nog een sterk verlaagd oestrogeengehalte worden gedetecteerd. In combinatie met gemiddeld tot sterk aromatiserende steroïden zoals bijvoorbeeld testosteron enanthate kunnen bijwerkingen zoals bijvoorbeeld een verhoogde vet- en waterretentie worden voorkomen of vermeden. Hoewel het gebruik hier effectief en nuttig is, moet het zorgvuldig worden overwogen, aangezien een volledige eliminatie van de oestrogeenproductie ook nadelen heeft omdat oestrogeen ook anabole componenten heeft. Dit kan ook leiden tot verminderde spiergroei. Daarnaast bevordert het oestrogeen ook de aanmaak van groeihormoon en is het ook betrokken bij de vorming van IGF-1. Bovendien heeft oestrogeen gunstige effecten op het cholesterol- en calciumgehalte. Om deze redenen, met name de verminderde wateropslag, melden gebruikers van Arimidex (anastrozol) vaak gewrichtspijn.

Om de genoemde redenen moet er ook in het geval van aanvullende steroïden rekening mee worden gehouden dat de oestrogeenproductie niet volledig wordt geblokkeerd, aangezien een lichte remming van het aromatase-enzym gewoonlijk voldoende is om door oestrogeen veroorzaakte bijwerkingen te voorkomen.

In het geval van een dieet of een wedstrijdvoorbereiding is dit anders. Aangezien oestrogenen voornamelijk de opslag van vet in de probleemzones bevorderen, is het hier voordelig om een ​​volledige remming van het aromatase-enzym of van de oestrogeenproductie te bereiken. In de regel wordt Arimidex (anastrozol) gecombineerd met tamoxifen om de vorming en binding van resterend oestrogeen aan de respectievelijke receptoren te voorkomen. Na voltooiing van een wedstrijdfase wordt de dosis Arimidex (anastrozol) vervolgens over een langere periode verlaagd, omdat een rebound vaak optreedt bij snelle stopzetting.

Bovendien verschuift de verhouding van oestrogenen tot androgenen in het lichaam, wat tot uiting komt in een verhoogde hardheid en definitie.

dosering van anastrozol (arimidex)

Atleten die volledige onderdrukking van het oestrogeen willen, gebruiken over het algemeen 1 mg per dag. Zoals eerder vermeld, is deze dosering alleen zinvol in een dieet of voor een wedstrijdpreparaat, omdat hier anabole mechanismen worden beïnvloed. Voor masseurs, waarbij de aromatase van steroïden moet worden voorkomen, zonder grote invloed op de anabole componenten, is al 0,5-1 g elke 2 dagen voldoende. Afhankelijk van het doel kan de halfwaardetijd van 40-50 uur worden gebruikt.

Arimidex (anastrozol) kan tussen of in combinatie met de maaltijden worden ingenomen, omdat ze weinig effect hebben op de werkzame stof.

bijwerkingen van anastrozol (arimidex)

Wat betreft de bijwerkingen zijn er vooral opvliegers, vermoeidheid, hoofdpijn, depressie, slaapstoornissen, verslechtering van de cholesterolwaarden, gewrichtspijn door het verstoorde calciummetabolisme en een verhoging van de leverwaarden.

stopzetting van anastrozol (arimidex)

Wanneer Arimidex (anastrozol) wordt stopgezet, is het belangrijk om de dosering stapsgewijs te verlagen, bijvoorbeeld van 1 g tot 0,5 g tot 0,25 g, en de intervallen te verlengen (1-3 dagen). Als Arimidex (anastrozol) snel wordt stopgezet, wordt een snelle stijging van het oestrogeengehalte veroorzaakt, wat resulteert in een sterke rebound.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!